Jäsenyys ja säännöt

JÄSENHAKEMUS

Tervetuloa SKY:n jäseneksi!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen hallitus voi kirjallisesta hakemuksesta hyväksyä Suomessa laillistetun lääkärin, joka on osoittanut erityistä kiinnostusta kirurgiaa kohtaan. Hakemukseen tarvitaan kahden jäsenemme suosittelut. Lomake löytyy sivun
ala-osasta.

Yhdistyksellä on myös kaksi muuta jäsenryhmää: kunniajäsenet ja ulkojäsenet.
Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä ja kunniajäsenillä.Ulkojäseneksi yhdistys voi ottaa sairaanhoitohenkilökuntaan kuuluvia henkilöitä, jotka ovat perehtyneet kirurgiaan.

Vakuutan jäsenyyttä hakiessani olevani Suomessa laillistettu lääkäri ja hyväksyn että Suomen Lääkäriliitto hallinnoi jäsentietojani ja laskuttaa jäsenmaksun kerran vuodessa toukukuussa.

Suomen Kirurgiyhdistys käyttää yhteystiedoista annettua s-postin osoitetta kertoessaan jäsenkirjeitse ajankohtaisista asioistaan.

Jäsenmaksut

Jäsenhinnat: erikoistuneet 110 € / vuosi (1 kirurgian ala tai useampi)

Erikoitumisvaiheessa olevat 80 € / vuosi (ei erikoistumista vielä yhteenkään kirurgian alaan)

Ulkojäsenet eli sairaanhoitajat 50 € / vuosi.

Ilmoitamme uusille jäsenille jäsenyyden hyväksymisestä aina seuraavan SKY:n hallituksen kokouksen jälkeen.

Jäsenmaksu lähetetään kerran vuodessa toukokuun aikana.

Jäsenlehtemme SJS-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja on jäsenillemme maksuton.

Eläkkeelle siirtyneet jäsenet: Pyydämme yst. ilmoittamaan eläkkeelle siirtymisestä SKY:n toimistolle ja ilmoittamaan uudet yhteystietonne. Jäsenyys on eläkeläisille maksuton.

Eroaminen yhdistyksestä: Eroanomuksesi voit lähettää vapaamuotoisena osoitteeseen toimisto@kirurgiyhdistys.fi Ilmoita sähköpostissa nimesi, syntymäaikasi ja eropäivämäärä.
Mikäli eropäivämäärä on 1.8 tai sen jälkeen tulee jäsenen maksaa vielä toimitettu ko. vuoden jäsenmaksu. Eroanomukset käsitellään SKY:n hallituksen kokouksissa.

 

Suomen Kirurgiyhdistyksen säännöt.

Tietosuojaseloste Katso Tietosuojaselosteen tiedot

Jäsenellä on mahdollisuus osallistua edullisimmin jäsenhinnoin SKY:n vuosittaisiin koulutustapahtumiin Operatiiviset päivät ja Say SKY tapahtumiin. Jäsenenä voit myös hakea apurahojamme.

Jäsenmaksu pysyy samana äitiysloman ja hoitovapaan aikana.