JÄSENHAKEMUS

Tervetuloa SKY:n jäseneksi!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen hallitus voi kirjallisesta hakemuksesta hyväksyä Suomessa laillistetun lääkärin, joka on osoittanut erityistä kiinnostusta kirurgiaa kohtaan. Hakemukseen tarvitaan kahden jäsenemme suosittelut. Lomake löytyy sivun
ala-osasta.

Yhdistyksellä on myös kaksi muuta jäsenryhmää: kunniajäsenet ja ulkojäsenet.
Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä ja kunniajäsenillä.Ulkojäseneksi yhdistys voi ottaa sairaanhoitohenkilökuntaan kuuluvia henkilöitä, jotka ovat perehtyneet kirurgiaan.

Jäsenmaksut

Jäsenhinnat: erikoistuneet 110 € / vuosi (1 kirurgian ala tai useampi)

Erikoitumisvaiheessa olevat 80 € / vuosi (ei erikoistumista vielä yhteenkään kirurgian alaan)

Ulkojäsenet / sairaanhoitajat 50 € / vuosi.

Ilmoitamme uusille jäsenille jäsenyyden hyväksymisestä aina seuraavan SKY:n hallituksen kokouksen jälkeen.

Jäsenmaksu lähetetään kerran vuodessa toukokuun aikana.

Jäsenlehtemme SJS-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja on jäsenillemme maksuton.

Suomen Kirurgiyhdistyksen säännöt.

Jäsenellä on mahdollisuus osallistua edullisimmin jäsenhinnoin SKY:n vuosittaisiin koulutustapahtumiin Operatiiviset päivät ja Kevätpäivät.

Valitse oikea jäsenhakemuslomake jäsentyypin perusteella:

Erikoistuneet