JÄSENHAKEMUS

Tervetuloa SKY:n jäseneksi!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen hallitus voi kirjallisesta hakemuksesta hyväksyä Suomessa laillistetun lääkärin, joka on osoittanut erityistä kiinnostusta kirurgiaa kohtaan. Hakemukseen tarvitaan kahden jäsenemme suosittelut. Lomake löytyy sivun
ala-osasta.

Yhdistyksellä on myös kaksi muuta jäsenryhmää: kunniajäsenet ja ulkojäsenet.
Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä ja kunniajäsenillä.Ulkojäseneksi yhdistys voi ottaa sairaanhoitohenkilökuntaan kuuluvia henkilöitä, jotka ovat perehtyneet kirurgiaan.

Vakuutan jäsenyyttä hakiessani olevani Suomessa laillistettu lääkäri ja hyväksyn että Suomen Lääkäriliitto hallinnoi jäsentietojani ja laskuttaa jäsenmaksun kerran vuodessa toukukuussa.

Suomen Kirurgiyhdistys käyttää yhteystiedoista annettua s-postin osoitetta kertoessaan jäsenkirjeitse ajankohtaisista asioistaan.

Jäsenmaksut

Jäsenhinnat: erikoistuneet 110 € / vuosi (1 kirurgian ala tai useampi)

Erikoitumisvaiheessa olevat 80 € / vuosi (ei erikoistumista vielä yhteenkään kirurgian alaan)

Ulkojäsenet / sairaanhoitajat 50 € / vuosi.

Ilmoitamme uusille jäsenille jäsenyyden hyväksymisestä aina seuraavan SKY:n hallituksen kokouksen jälkeen.

Jäsenmaksu lähetetään kerran vuodessa toukokuun aikana.

Jäsenlehtemme SJS-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja on jäsenillemme maksuton.

Suomen Kirurgiyhdistyksen säännöt.

Jäsenellä on mahdollisuus osallistua edullisimmin jäsenhinnoin SKY:n vuosittaisiin koulutustapahtumiin Operatiiviset päivät ja Say SKY tapahtumiin. Jäsenenä voit myös hakea apurahojamme.

Valitse oikea jäsenhakemuslomake jäsentyypin perusteella:

Erikoistuneet