KES Kirurgian Edistämissäätiö sr

Kirurgian Edistämissäätiö (KES) on organisaatio, joka tukee pyrkimyksiä edistää kirurgista tietoa, taitoa ja tutkimusta Suomessa. Käytännössä säätiö tukee kirurgian kehitystä myöntämällä apurahoja ulkomaiseen kliiniseen koulutukseen yhdessä Kirurgiyhdistyksen kanssa. Sen lisäksi säätiö järjestää vuosittain kirurgiylilääkärien yhteisen seminaarin, joka käsittelee kirurgiseen toimintaan vaikuttavia yhteiskunnallisia ilmiöitä, kirurgikoulutusta ja terveydenhuollon lainsäädäntöä.

Kirurgian Edistämissäätiö on perustettu vuonna 1988. Se hallinnoi varallisuutta, joka on peräisin Suomen kirurgiyhdistyksen Operatiivisten päivien toiminnasta. Sen lisäksi säätiö voi vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja ja kartoittaa varallisuutta muulla tavalla kuin liiketoimintaa harjoittamalla.

Kirurgian Edistämissäätiöllä on 9-henkinen hallitus, jonka valitsee Suomen Kirurgiyhdistys.

Kirurgian Edistämissäätiön ja Suomen Kirurgiyhdistyksen KIRURGIYLILÄÄKÄRISEMINAARI järjestetään pe 11.10.2019 klo 9.00 - 15.00 Helsinki Congress Paasitornissa.
Rekisteröinti on avoinna 30.9.2019 asti!

Seminaarin pääaihe:
Ajankohtaista erikoistumiskoulutukseen ja Kirurgia uuden palvelujärjestelmän osana

Katso koko tästä:  OHJELMA

KES Hallitus 2019

Pauli Puolakkainen, pj

Antti Kaipia

Heikki Kröger

Jukka Saarinen

Juha Saarnio

Paulina Salminen, vara pj  (SKY:n pj)

Johanna Turtiainen (SKY:n vara pj)

Ville Vänni (SKY:n I sihteeri)

Kirsi Kuusela-Rikka, asiamies/käytännön asiat

Seminaarin rekisteröintilomake avautuu klikkaamalla kuvaketta.

Rekisteröinti on avoinna 30.9.2019 asti!

Linkki KES:n hallituksen salasanasuojatuille sivuille löytyy sivun yläreunasta, menupalkin päältä.

Apurahojen osalta kts.SKY:n sivusto menupalkin kohta
Apurahat

KES:n yhteystiedot: