Kirurgian edistämissäätiö KES

Kirurgian Edistämissäätiö (KES) on organisaatio, joka tukee pyrkimyksiä edistää kirurgista tietoa, taitoa ja tutkimusta Suomessa. Käytännössä säätiö tukee kirurgian kehitystä myöntämällä apurahoja ulkomaiseen kliiniseen koulutukseen yhdessä Kirurgiyhdistyksen kanssa. Sen lisäksi säätiö järjestää vuosittain kirurgiylilääkärien yhteisen seminaarin, joka käsittelee kirurgiseen toimintaan vaikuttavia yhteiskunnallisia ilmiöitä, kirurgikoulutusta ja terveydenhuollon lainsäädäntöä.

Kirurgian Edistämissäätiö on perustettu vuonna 1988. Se hallinnoi varallisuutta, joka on peräisin Suomen kirurgiyhdistyksen Operatiivisten päivien toiminnasta. Sen lisäksi säätiö voi vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja ja kartoittaa varallisuutta muulla tavalla kuin liiketoimintaa harjoittamalla.

Kirurgian Edistämissäätiöllä on 8-henkinen hallitus, jonka valitsee Suomen Kirurgiyhdistys.

KES Hallitus 2017

Kari Haukipuro, pj

Antti Kaipia

Heikki Kröger

Johanna Laukkarinen

Mikko Pakarinen

Pauli Puolakkainen

Jukka Saarinen

Paulina Salminen

Pauliina Puustjärvi, asiamies

Seuraava kokous 6.6.2017 klo 16.30.

6.10.2017 ylilääkäriseminaari

Matkalaskulomake

Toimitusosoite:

Pauliina Puustjärvi

Vapaaherranpolku 2 as 27

02450 Sundsberg

emai: pauliina.puustjarvi@icloud.com

Linkki KES:n hallituksen salasanasuojatuille sivuille löytyy sivun yläreunasta.