Operatiiviset päivät 2018

Osallistujien rekisteröinti avataan syyskuun alussa 2018.

Tervetuloa mukaan alan suurimpaan tapahtumaan marraskuussa!

NÄYTTELYYN REKISTERÖITYMINEN on avoinna! Klikkaa kuvaketta.
Hintatiedot ja osallitumisehdot näet lomakkeelta.
Ilmoittautumisen voit tehdä myös heinäkuun aikana,
otamme yhteyttä sinuun heti lomien jälkeen.

NÄYTTELYALUE
Vapaiden osastojen tilanne on aina tarkistettava toimistolta!
(toimisto avoinna kesälomien jälkeen ti 31.7.2018)

email: toimisto@kirurgiyhdistys.fi

Ohjelmat löytyvät etusivultamme.

Kävijäkohderyhmät:
Lääkärit: kirurgit ja anestesiologit, erikoistuneet ja erikoistuvat,
sairaanhoitajat (leikkaussalien hoitajat)  ja alan opiskelijat.

Toimialat:
Sairaalat, sairaanhoitopiirit, yksityiset vastaanotot, erikoisklinikat, terveydenhuollon palveluorganisaatiot.

Tuoteryhmät:
Ammatillisuuden tukeminen: alan tuotteet, laitteet ja palvelut, hankinta, vaatetus, hallinto, koulutus-palvelut, ammatti-kirjallisuus, rekrytointi,  IT/tietohallinto, talous, tietoturva.

Tervetuloa seuraaville Operatiivisille päiville Helsingin Messukeskukseen!

Suomen Kirurgiyhdistyksen vuosittainen päätapahtuma Operatiiviset päivät 2018 järjestetään tänä vuonna 14.–16.11.2018 Helsingin Messukeskuksessa. SKY/SAY keskiviikon yhteissession aiheena ovat sote-uudistuksen ajankohtaiset asiat ja suuronnettomuusvalmius Suomessa uudessa terveydenhuollon kentässä.

Suurimpana uudistuksena tänä vuonna lanseerataan SKY Akatemia, joka on torstaina iltapäivällä järjestettävä monialainen työpajakokonaisuus. SKY Akatemiassa on tarjolla hands on – koulutusta erikoisalayhdistysten toimesta aina carotiksen ompelusta lantiovyön laittoon. Akatemian koulutuspaikkoja tulee olemaan rajallisesti, joten akatemian ulkopuolelle jääville kävijöille löytyy monierikoisalaisia kiinnostavia luentokokonaisuuksia yhteissessioiden muodossa. Seuraa Operatiivisten päivien infoa kotisivuilta ja toukokuun jäsenkirjeestä. Iltajuhlabileet pidetään viime vuoden tapaan Crowne Plazassa, jossa myös Operatiivisten päivien majoituskiintiö Messukeskuksen hotellin ollessa remontissa.

Näyttely avoinna:

ti 13.11.2018 klo 7 - 22 // rakennus

ke 14.11.2018 klo 9 - 17

to 15.11.2018  klo 9 - 18

pe 16.11.2018 klo 9 - 14 // purku klo 14 - 20

Kävijäkohderyhmät:
Lääkärit: kirurgit ja anestesiologit, (erikoistuneet ja erikoistuvat)
sairaanhoitajat (leikkaussalien hoitajat)  ja alan opiskelijat.

Toimialat:

Tuoteryhmät:

Osallistujat: arviolta n. 1800-2000 hlöä kaikilta kirurgian aloilta sekä anestesiologit..

Messukeskuksen palvelut:

Tapahtumapaikan palvelut: http://messukeskus.com/messukeskus/palvelut/