Operatiiviset päivät 2018

Näyttelyyn rekisteröinti on avattu!

Osallistujien rekisteröinti avataan syyskuun alussa 2018.

Tervetuloa mukaan alan suurimpaan tapahtumaan marraskuussa!

NÄYTTELYYN REKISTERÖITYMINEN ON AVATTU! Klikkaa kuvaketta,
hintatiedot ja ehdot näet lomakkeelta.

NÄYTTELYALUE Vapaat osastot: Otathan yhteyttä toimistoon. p. 040 7450552.

Tervetuloa seuraaville Operatiivisille päiville Helsingin Messukeskukseen!

Suomen Kirurgiyhdistyksen vuosittainen päätapahtuma Operatiiviset päivät 2018 järjestetään tänä vuonna 14.–16.11.2018 Helsingin Messukeskuksessa. SKY/SAY keskiviikon yhteissession aiheena ovat sote-uudistuksen ajankohtaiset asiat ja suuronnettomuusvalmius Suomessa uudessa terveydenhuollon kentässä.

Suurimpana uudistuksena tänä vuonna lanseerataan SKY Akatemia, joka on torstaina iltapäivällä järjestettävä monialainen työpajakokonaisuus. SKY Akatemiassa on tarjolla hands on – koulutusta erikoisalayhdistysten toimesta aina carotiksen ompelusta lantiovyön laittoon. Akatemian koulutuspaikkoja tulee olemaan rajallisesti, joten akatemian ulkopuolelle jääville kävijöille löytyy monierikoisalaisia kiinnostavia luentokokonaisuuksia yhteissessioiden muodossa. Seuraa Operatiivisten päivien infoa kotisivuilta ja toukokuun jäsenkirjeestä. Iltajuhlabileet pidetään viime vuoden tapaan Crowne Plazassa, jossa myös Operatiivisten päivien majoituskiintiö Messukeskuksen hotellin ollessa remontissa.

Näyttely avoinna:

ti 13.11.2018 klo 7 - 22 // rakennus

ke 14.11.2018 klo 9 - 17

to 15.11.2018  klo 9 - 18

pe 16.11.2018 klo 9 - 14 // purku klo 14 - 20

Kävijäkohderyhmät:
Lääkärit: kirurgit ja anestesiologit, (erikoistuneet ja erikoistuvat)
sairaanhoitajat (leikkaussalien hoitajat)  ja alan opiskelijat.

Toimialat:
Sairaalat, sairaanhoitopiirit, yksityiset vastaanotot, erikoisklinikat, terveydenhuollon palveluorganisaatiot.

Tuoteryhmät:
Ammatillisuuden tukeminen: alan tuotteet, laitteet ja palvelut, hankinta, vaatetus, hallinto, koulutus-palvelut, ammatti-kirjallisuus, rekrytointi,  IT/tietohallinto, talous, tietoturva

Osallistujat: arviolta n. 1800-2000 hlöä kaikilta kirurgian aloilta sekä anestesiologit..

Messukeskuksen palvelut:

Tapahtumapaikan palvelut: http://messukeskus.com/messukeskus/palvelut/