Operatiiviset päivät 2023 järjestetään tuttuun tapaan SKY:n ja SAY:n yhteistyönä Messukeskuksen Siiven tiloissa ke- pe 22.- 24.11.2023. Avauspäivänä ke 22.11.2023 ohjelmassa on yhteiskokous, jossa on luvassa Suoraa puhetta priorisoinnista – mihin rahat oikeasti riittävät, kenen ja miten tulisi päättää priorisoinnista, ja onko hoitojen kustannusten käyttäminen priorisoinnin perusteena ylipäätään laillista? Puhujiksi ja paneeleihin olemme saaneet paikalle arvovaltaisen päättäjien ja asiantuntijoiden joukon.
SKY:n ja SAY:n kunnialuennot SKY:n Richard Faltin -kunnialuento ja SAY:n Eero Turpeinen -kunnialuento kuullaan keskiviikkona 13.30 - 14.30 ohjelman mukaisissa saleissa. 
Kurssit ja taitopajat
Tutustu myös SKY Akatemian kurssitarjontaan ja sekä Thorax- ja sydänkirurgian koulutuspäivään! SAY:n taitopajoja on torstaina ja perjantaina. Ilmoittautumiset rekisteröinnin yhteydessä.

Tervetuloa osallistumaan! Katso lisätiedot alla.

Ennakkorekisteröityminen päättyy su 12.11 klo 23:59. Rekisteröidy kuvalinkin kautta. (maksutapa vain korttimaksut) Myös luennoitsijoita pyydetään rekisteröitymään! Osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä. Kaikki liput ovat kolmelle päivälle.

SAY:n ja SKY:n yhteiskokouksen aiheena: "SUORAA PUHETTA PRIORISOINNISTA" 
Katso ohjelma linkin kautta:

Kaikkien luennoitsijoiden tulee rekisteröityä tapahtumaan syyskuussa avautuvassa rekisteröinnissä. Osallistuminen on maksutonta. Nimikortit Messukeskuksessa Siiven sisäänkäynnin aulasta, tiskiltä luennoitsijat/hallitukset. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Esitysten ennakkotallennukset 10.11 mennessä kts. alla luennoitsijaohjeistus:

Messukeskus Helsinki: 
Saapuminen ja parkki

https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/

Ravintolat:
Platta, 1 krs ja Mesta 2. krs. Lobby Bar, hotellin aula. NoHo Partners email:
messukeskus@noho.fi 

Sähköiset lounas lipukkeet voi tilata täältä: messukeskus@noho.fi

Saatte tilaamalla linkin lipuketilaukseen. Lipukkeet laskutetaan kulutuksen mukaan. 

 

Kiintiövarauksemme on tapahtumapaikan hotelliin Holiday Inn Helsinki Expo, p. +358 (0) 9 150 900 

Kiintiövaraus linkki: Operatiiviset Päivät 2023 

Yksittäiset huone-varaukset, jokainen varaa/maksaa itse. expo@holidayinnhelsinki.fi