SaySky 2022 -koulutus on peruttu vuodelta 2022!

SAYSKY -koulutus on vakiinnuttanut asemansa nuorten anestesiologien ja kirurgien      kouluttautumistapahtumana. Koulutuksen voima on perustunut laajaan ja ajankohtaiseen ohjelmaan ja vetovoimaiseen koulutuspaikkaan.

Vallitsevassa pandemiatilanteessa tapahtuman turvallinen järjestäminen maaliskuussa näyttää kuitenkin nyt mahdottomalta, joten Suomen Kirurgiyhdistys ja Suomen Anestesiologiyhdistys ovat päättäneet siirtää tapahtuman järjestämistä vuodella.

Save the date!
Seuraava SAYSKY -koulutus järjestetään Rukalla ke - pe 15. - 17.3.2023.

Koulutukset löytävät uusia muotoja täyttämään rajoitusten luomaa tyhjiötä. Suunnittelemme webinaarimuotoista osapäiväistä koulutusta samaan ajankohtaan 16. - 17.3.2022 ke-to, älkää vielä peruko mahdollisia koulutusvapaitanne ajankohdalle. Tiedotamme asiasta mahdollisimman pian.